Schildersbedrijf Rovers

Irenestraat 24
5691 TT Son
tel.: 0499 – 46 10 68
gsm: 06 – 41 24 77 91
info@schildersbedrijfrovers.nl

Elke schilderklus tot een succes
Met de vaklieden van Rovers Schilderwerken
Schildersbedrijf Rovers uit Son
Uw vertrouwde vakschilder
Ervaren vakmensen
Professioneel oog voor detail en afwerking
Previous slide
Next slide

Wat doet schildersbedrijf Rovers

BENT U OP ZOEK NAAR BETAALBAAR EN KWALITATIEF SCHILDERWERK, DAN BENT U BIJ SCHILDERSBEDRIJF ROVERS AAN HET JUISTE ADRES.

Wij verzorgen tal van diensten om uw bedrijfspand of woning in uitstekende conditie te brengen en/of te houden. Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit de regio Eindhoven en Helmond.

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Texwerk
  • Behangen
  • Glasweefsel plakken

Buitenschilderwerk

Een vakkundig aangebrachte verflaag op uw kozijnen of ander geveltimmerwerk zorgt voor een optimale bescherming tegen de verschillende weersinvloeden. Regelmatig onderhoud garandeert een lange levensduur van uw buitengevel. Professioneel schilderwerk met kwalitatief goede producten in een passende kleur verhoogt bovendien de uitstraling van uw woning/pand. Maar niet alleen de uitstraling is belangrijk, ook de juiste verfsysteem, een degelijke houtsanering, een juiste voorbehandeling van de ondergrond en de opbouw van de verflagen is van groot belang. De behandeling is afhankelijk van de staat van onderhoud, de locatie en de persoonlijke wensen van de klant.

Binnenschilderwerk

Of het nu gaat om het onderhouden van bestaand schilderwerk, of het aanbrengen van een volledig nieuwe sfeer, als binnenschilder zijn wij in staat om uw wensen op een professionele wijze in de praktijk te brengen en daarmee concreet te maken. We richten ons zowel op volledig te schilderen/texen woningen, als op deelopdrachten voor bijvoorbeeld één of meerdere kamers.

Behangen

Behang biedt vele verschillende mogelijkheden om een eigen stijl te creëren. Gecombineerd met gekleurde wanden zijn verrassende resultaten te behalen. Van patroon en duplexbehang tot rauhfaser en vinylbehang. U heeft de keuze uit vele soorten en tal van designs.

Glasweefsel/Scan

Behang op basis van glasweefsel heeft erg aan populariteit gewonnen. Dit komt onder andere door de sterkte constructie van de glasvezeldraden die in elkaar verweven zijn. Glasweefselbehang is uitermate geschikt om een gladde afwerking van uw wanden en plafonds mogelijk te maken. Glasweefselbehang wordt veel gebruikt voor het herstellen van wanden en plafonds met daarin veel scheuren. Het materiaal heeft tevens een brandvertragende werking en wordt om die reden door ons van harte aanbevolen in iedere woning. Met glasweefselbehang kiest u voor een duurzame en functionele oplossing van hoge kwaliteit die in iedere kleur te texen is.